Nu börjar den goda hösten!

Skolmatens vännerVi hoppas att ni alla har laddat era batterier lika ordentligt som vi gjort. För nu kör vi igen! Har du några frågor så är det bara att höra av dig till oss. Vi svarar så fort det bara går. Trevlig höst!

The Klein’s big World Tour!

Nu när världen visar sina sämsta sidor vill vi visa att det ändå finns något som förenar oss alla runt hela jorden – God Mat! Det kan vi göra tack vare våra underbara medarbetare som bokstavligen kommer från världens alla hörn med mattraditioner som vi på Klein’s Skolmat är extra stolta över att kunna bjuda er på!

Peace, love & understanding på er alla!

Skärmavbild 2015-11-23 kl. 22.08.27

Välkommen till vår nya hemsida!

Äntligen är den klar och vi hoppas att du gillar vad du ser! Den viktigaste förändringen är att vi gjort det busenkelt för dig att komma direkt till din skolas veckomeny, med näringsdeklarationer och utskriftsmöjligheter. Du letar bara reda på din skola under fliken ”Våra skolor” och nere till höger hitta du en knapp där du kan spara länken till din skola. (Är du ansvarig för flera kan du spara alla!)

När du väl gjort det så lägger sig dina skolor längst upp till vänster på vår startsida. Det blir bara ett klick i framtiden istället för att scrolla dig fram och klicka flera gånger. Smidigt eller hur?

Har du spontana tips eller idéer så maila oss. Vi är alltid nyfikna och öppna för förbättringar.