Vår skolmat

Idag finns det ett enormt utbud i form av snabbmat runt knuten som frestar våra barn och ungdomar. Hamburgare, pizza, thai-takeaway m.m. Det gör att det ställs stora krav på oss som skolmatsleverantör. Vi på Klein’s Kitchen strävar i det  dagliga arbete efter hitta en balans mellan klassisk svensk ­husmanskost som köttbullar, kåldolmar, raggmunk med fläsk och den internationella matlagningen med rätter som wok, kebab, asiatiska rätter, modern vegetarisk mat baserat på råvaror som bulgur, couscous och quinoa.

_MG_9429Den dagliga lunchen är ett viktigt inslag under skoldagen för de flesta elever. Vi på Klein’s lägger stor vikt vid att näringsämnen och smaker kombineras för att ge en bra variation och omväxlande menyer. Men maten är inte allt! När du som vuxen går på restaurang betyder miljön och stämningen minst lika mycket som det som ligger på tallriken. Samma sak är det för våra elever. Att servera och tillaga måltider handlar inte bara om bra råvaror och skickliga kockar. Därför har vi undan för undan byggt om våra matsalar så de passar vårt koncept som handlar om att lunchen är en helhetsupplevelse. Och vi arbetar oförtrutet med att förnya och göra våra matsalar så trevliga och inbjudande som möjligt.

kleinsskolmat-facebooklogoMen att servera måltider till barn och skolungdomar kräver också att vi finns tillgängliga och närvarande. Dagligen möter vi elever och vi vill försäkra oss om att de känner sig välkomna, trygga och omhändertagna. På alla våra skolor serverar vi dagligen en varierad kost, varmrätter, sallader, vegetariska rätter och en stor salladsbuffé. Du kan själv övertyga dig på Klein’s Skolmat på David Bagares Gata 23, dit du är varmt välkommen!

 

Ta gärna en titt på vår meny Menyer läsår 21-22

Och även vår menypolicy Kleins Menypolicy 2021-2022